Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всеукраїнські змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець-2012» в 15 раз пройшли на Богодухівщині

    3 березня в дитячо-юнацькій спортивній школі під патронатом голови Богодухівської райдержадміністрації Бєлого В.М. та депутата Верховної Ради України III та IV скликань Біловола О.М. в 15 раз пройшли змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець - 2012».

    Цього року на змагання завітали почесні гості: голова районної державної адміністрації Бєлий В.М.., начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Зінченко В.А., заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Христоєв С.В., президент федерації легкої атлетики Харківської області Кириленко В.В., старший тренер збірної України з легкої атлетики Насонкін В.А., голова Колегії суддів України з легкої атлетики Корецький В.М., в.о. міського голови, секретар ради Олексенко Н.І.

    Вітаючи гостей та учасників змагань голова районної державної адміністрації Бєлий В.М., провів екскурс в історію цих спортивних змагань. Зокрема, Володимир Миколайович нагадав, що впершезмагання «Богодухівський стрибунець» були проведені у 1998 році і в цих змаганнях взяло участь всього 19 спортсменів, а в 2000 році вже було 30 учасників. Прототипом наших змагань були змагання в Санкт-Петербурзі та Желізногорську Курської області, так звані «Кузнечики». В Україні змагання зі стрибків у висоту постійно проводилися в м. Бердичеві Житомирської області. Аналогічні змагання сьогодні проводяться в м. Одесі та м. Тернополі, мають назву «Меморіал В.О.Лонського». Після участі в змаганнях, які проводилися в містах України, де богодухівські спортсмени постійно посідали призові місця, виникла ідея проводити змагання у нашому місті і назвали їх «Богодухівський стрибунець». Результатом проведення цих змагань стало те, що 1,5 тисячі юних спортсменів Богодухівщини пройшли через відділення легкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи, 8 з них стали майстрами спорту, а 7 - кандидатами у майстри спорту.

    Сьогодні гордістю району є майстри спорту Григоров Ігор, Соловей Сергій, Горін Олег, Нечаєв Юрій, Субота Тетяна, кандидати в майстри спорту брати Горішні Сергій та Станіслав, Антонова Катерина.

    Володимир Миколайович побажав спортсменам особистих рекордів, обов’язково стати переможцями і гідно представляти Україну на всіх спортивних змаганнях.

    Привітав учасників змагань і начальник управління внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Зінченко В.А., який зазначив, що 15 років проведення цих змагань - це велике досягнення і визначний рубіж. В Харківській області подібних змагань немає. Це унікальне явище і перлина в нашій області. Побажав досягти значимих висот в спорті і в житті.

    З найкращими побажаннями до юних спортсменів звернулася і в. о. міського голови, секретар ради Олесенко Н.І., яка виразила впевненість, що традиція проведення цих змагань на Богодухівщині буде жити довго, побажала учасникам змагань добрих злетів і перемог.

    З найкращими вітаннями привітали учасників змагань юні дарування танцювального колективу центру дитячої та юнацької творчості «Дзвіночок».

    Цього року в змаганнях взяли участь більше 40 учасників. Це представники м. Харкова, м. Одеси, смт Золочів та безпосередньо м. Богодухова.

    Змагання проводилися в п’яти вікових категоріях: юніори: (18-20 років, переможець - Григоров Ігор (м. Богодухів), (1994-1995 р. н., переможець - Сергієнко Вадим (м. Харків), (1996-1997 р. н., переможці - Хворост Олександр (м. Богодухів та Ташкова Надія (смт. Золочів), (1998 р., переможці - Фарбітний Максим (м. Богодухів) та Лебединець Наталія (смт. Золочів), (1999 р. та молодші переможець - Данюк Артем (смт. Золочів).

    Всі переможці та призери змагань отримали медалі, грамоти та подарунки.

    Маємо надію і сподівання, що змагання на Богодухівщині, зацікавлять майбутніх «зірочок» великого спорту і на наступний рік, на них завітають і представники інших районів Харківської області.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання