Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вшанували з нагоди ювілею

    5 березня в актовій залі Гутянської ЗОШ I-III ступенів відбулося урочисте і святкове дійство з нагоди ювілею відмінника народної освіти, ветерана педагогічної праці, колишнього директора цього навчального закладу Артюх О.І.

    Актова зала була вщент заповнена вдячними учнями, колегами, батьками, гостями. З вітаннями до Олександри Іванівни завітали її колишні учні, сьогоднішня її гордість. Зокрема, депутат Харківської обласної ради Дем’яненко І.Я., голова Богодухівської районної ради Тризна Д.К., заслужений працівник промисловості, директор Богодухівського електромеханічного заводу ДНВП «Об’єднання Комунар» Пушкар М.Б., заслужений працівник сільського господарства Гаврик С.В., відомий в районі фермер Костенко О.І., начальник відділу освіти райдержадміністрації Яковлєв Б.М. та інші. З їх вуст звучали слова вдячності за життєву мудрість, повагу до людей, міцні знання, які Олександра Іванівна вкладала в своїх учнів більше 30 років своєї педагогічної діяльності, як на посаді директора школи, так і вчителя української мови та літератури.

    Вітали колишнього директора і учні та вчителі рідної школи.

    Море квітів, грамоти, подарунки, теплі слова, позитивні емоції, подарували ювілярці, як вона сама зізналася, здоров’я та оптимізму.

    Дійсно, сіяти Розумне, Добре, Вічне – це покликання справжнього вчителя. Саме таким педагогом, вчителем з великої літери і є Артюх Олександра Іванівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання