Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Щодо програми розвитку приватного сектора «Стратегічне управління бізнесом»

    Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації доводить до відома лист Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 22 лютого 2016 року № 3613-05/4900-07 інформує суб’єктів підприємницької діяльності Богодухівського району про можливість взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора «Стратегічне управління бізнесом» (“Strategic Business Management”). Програма організована Шведською міжнародною агенцією з розвитку та кооперації (SIDA) та орієнтована на громадян України, Грузії, Албанії, Молдови та Косово.

    Учасники програми отримають навички з успішного ведення власного бізнесу, розуміння механізмів зі стимулювання розвитку приватного сектора та оволодіють інструментами для розробки плану дій з розвитку приватного сектору на Батьківщині.

    Програма проводитиметься англійською мовою та включатиме тритижневий тренінг у Швеції, додаткові регіональні та національні семінари, а також можливості для роботи з мережею шведських національних та регіональних підприємств. Всю детальну інформацію щодо умов програми, вимог до кандидатів та способів складання документів слід шукати за посиланням www.privatesectordevelopment.se у розділі “Strategic Business Management”.

    Кінцевий термін складання заявок на участь у програмі 02 травня 2016 року.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання