Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Найкращий читач району 2016 року

    На початку 2016 року в усіх бібліотеках України традиційно стартував 12 конкурс дитячого читання «Книгоманія» («Найкращий читач України»). У першому етапі 423 читача – діти з 40 сільських та шкільних бібліотек-філій Богодухівського району змагалися за звання «Найкращий читач сільської чи шкільної бібліотеки».

    Діти розповідали про свої улюблені книги та їх героїв, готували творчі роботи та відповідали на запитання бібліотечних тестів і вікторин.

    Другий етап відбувся у районній дитячій бібліотеці в День читача 23 березня. Під час проведення конкурсу 18 переможців першого етапу, читачів різних бібліотек району, виборювали право прийняти участь у третьому завершальному етапі.

    Найкращими читачами району 2016 стали: серед шестикласників Полозуко Кароліна та Ткаченко Ірина, учениці колегіуму №2, переможці серед семикласників - Лисицька Катя, учениця Павлівської ЗОШ І-ІІ ст. та Церковна Вікторія, учениця ліцею №3.

    Радісною подією під час проведення конкурсу стала поява підприємця Кальченко Ніни Василівни, яка від імені підприємців ТОВ «СТРОНГ МАРКЕТ», ФОП «СОНЕЧКО» Змієвської Н. та ФОП «САТУРН» Мальцева О., подарували читачам районної дитячої бібліотеки нові книги.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання