Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районною державною адміністрацією підбито підсумки роботи у березні

    04 квітня головою районної державної адміністрації В.А.Шаровим за участю керівника апарату районної державної адміністрації Л.М.Іванової проведено нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та її апарату за підсумками роботи у березні 2016 року.

    У ході заслуховування звітів керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації встановлені завдання на найближчий період. Це, насамперед, стосувалося питань, пов'язаних з підготовкою сільськогосподарських підприємств району до проведення комплексу весняних польових робіт; стану матеріально-технічної бази навчальних закладів району; нарахуванням та виплатою соціальних допомог малозабезпеченим верствам населення, пільговому контингенту; здійснення організаційних заходів щодо проведення щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля»; вивчення матеріально-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились в складних життєвих обставинах; влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під опіку, піклування до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей; оздоровлення дітей під час літніх канікул; проведення Першості району з футболу.

    Під час наради керівник апарату районної державної адміністрації Л.М.Іванова зазначила, що з 4 квітня 2016 року набувають чинності законодавчі норми, відповідно до яких місцеві ради реєструватимуть осіб за місцем проживання.

    По закінченню наради керівникам структурних підрозділів надані доручення, про виконання яких відповідні особи поінформують вже наступної наради.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання