Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Працівники Богодухівського електромеханічного заводу відзначають День ракетно-космічної галузі

    Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. та голова районної ради Панов С.Ф. привітали трудовий колектив Богодухівського електромеханічного заводу філії ДНВП «Об’єднання «Комунар», вручивши почесні грамоти кращим працівникам: Литвиненку Сергію Анатолійовичу, старшому майстру деревообробної дільниці механічного цеху; Церковному Василю Івановичу, токарю механічного цеху, та подяки Омелаєнку Михайлу Васильовичу, слюсарю-ремонтнику, Церковному Віктору Івановичу, водію автотранспортної колони.

    У 80-ті роки минулого століття головним спрямуванням підприємства було виробництво продукції для ракетно-космічної галузі. І хоча на сьогодні прерогативи заводу інші, високий професіоналізм виробничих кадрів, зважена політика керівництва заводу дозволяє рухатися вперед. Завод переживає не найкращі часи. Разом з тим, за останні роки значно розширилися види діяльності підприємства, яке виробляє більше 150 видів найменувань продукції.

    Завдяки розробкам інженерів-технологів на Богодухівському електромеханічному заводі освоєно ряд виробів, що використовуються у житлово-комунальному господарстві. Це дитячі спортивні майданчики, контейнери для побутових відходів, паркові меблі, дачні комплекти, парти і ліжка-трансформери.

    У непростий час не лише для підприємства, але й в цілому для нашої держави трудовий колектив заводу, який очолює Пушкарь Микола Борисович, не втрачає оптимізму, шукає нові ринки збуту та замовників, що дозволяє підприємству триматися на плаву.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання