Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі земляки!

    26 квітня виповнюється 30 років з того дня, який назавжди змінив історію України та всього світу. 30 років тому в нашій країні сталася найбільша техногенна аварія в історії - вибух на Чорнобильській АЕС. Його наслідки могли б бути ще більш катастрофічними, якби не десятки тисяч мужніх людей, які ціною власного здоров'я та власного життя змогли зупинити пожежу на ЧАЕС і тим самим врятувати людство від радіаційної загрози. Це подвиг, який ніколи не буде забутий.
    2016 рік оголошено Президентом України Петром Порошенко Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи. У Харківській області в рамках загальнонаціональних заходів посилено роботу з громадськими організаціями чорнобильців. Разом ми визначили, як будемо вшановувати загиблих і яку допомогу необхідно надати нашим ліквідаторам чорнобильської аварії. Переконаний, що ми повинні приділяти особливу увагу чорнобильцям не тільки у зв'язку з річницею. Це повинна бути постійна робота - якісна і націлена на результат. Серед важливих заходів, які будуть реалізовані на Харківщині вже цього року - капітальний ремонт обласного диспансеру радіаційного захисту. Кошти на ці цілі вже закладені в обласному бюджеті.
    І цього року, й усі наступні роки одним із головних завдань для нас лишаються допомога постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, своєчасне надання їм соціальних і медичних послуг. Усе, що можна зробити в цьому напрямку на рівні керівництва Харківської облдержадміністрації, буде зроблено.
    Прошу всіх земляків 26 квітня запалити свічки в пам'ять про тих, хто пожертвував своїм життям і здоров'ям заради нас і наших дітей. Світла пам'ять загиблим ліквідаторам, ми ніколи не забудемо їх подвиг!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання