Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2015 року №21-УІІ «Про районний бюджет на 2016 рік»

    Заслухали на VІ сесії районної ради VІІ скликання.

    Начальник фінансового управління районної державної адміністрації О.Ф.Ковальов зупинився на питанні передачі районному бюджету субвенцій із бюджетів місцевих рад.

    Відповідні зміни вносяться до міського бюджету, з якого районному передається субвенція на придбання сервера в сумі 30,0 тис.грн. (спецфонд) для забезпечення електронного документообігу.

    Крім того, за рахунок нерозподілених видатків загального фонду районного бюджету кошти розподіляються додатково на матеріальну допомогу громадянам району, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі – в сумі 75,0 тис.грн., КУОЗ Богодухівська ЦРЛ на пільгові пенсії – 30,0 тис.грн., для стаціонарного лікування та харчування ветеранів ВВВ, учасників АТО та прирівняних до них осіб - 50,0 тис.грн., придбання будівельних матеріалів для ремонту приміщення авто гаража – 7,0 тис.грн., пологового відділення -25,0 тис.грн., інші поточні видатки – 65,0 тис.грн. та ін.

    Зупинився Олександр Федорович на рішенні сесії обласної ради від 14 квітня 2016 року щодо виділення району субвенції по загальному та спеціальному фонду.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання