Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Мешканці району мають змогу безкоштовно отримати вищу освіту

    Мешканці району мають змогу безкоштовно отримати другу вищу освіту в Академії праці, соціальних відносин і туризму (АПСВТ) (03680, м. Київ -187, вул. Велика окружна дорога, 3) за спеціальністю «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

    Проект надає можливість за державні кошти отримати другу вищу освіту (заочна форма навчання) за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» за ваучером центру зайнятості.

    Право на навчання за кошти держави можна отримати на підставі ваучера, який надається особам, які мають вищу освіту (бакалавр, спеціаліст або магістр) та відповідають критеріям:

    1. 45+ (вік: старше 45 років – до досягнення пенсійного віку, страховий стаж становить не менше 15 років, не проходили протягом останніх 5 років перепідготовку за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття , не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні);

    2. Звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби у зв’язку із скороченням чисельності штату або за станом здоров’я до досягнення ними пенсійного віку за наявності вислуги не менше 10 років, які не набули права на пенсію;

    3. Звільнені з військової служби після участі у проведенні АТО, з числа інвалідів до отримання права на пенсію;

    4. Внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності підходящої роботи.

    Після успішного закінчення навчання слухачі отримують диплом спеціаліста державного зразка з присвоєнням відповідної кваліфікації.

    Ваучер можна отримати у центрі зайнятості за місцем проживання.

    Отриманий ваучер та пакет вступних документів необхідно подати в АПСВТ не пізніше 19 липня 2016 року.

    Контактна особа: Гуляєва Людмила Петрівна, вчений секретар АПСВТ, тел. 050-411-48-12, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

    Додаткова інформація та форма для попередньої реєстрації за посиланням: https//goo.g1/3ugM90.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання