Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вдячні земляки вшанували тих, хто відійшов у вічність

    Цьогоріч минає 30 років з того часу, коли сталася Чорнобильська трагедія. Серед сотень тисяч українців, які боролися з її наслідками, були й наші земляки, жителі села Петропавлівка. На жаль, багатьох із тих, хто пройшов «чорнобильське пекло», вже немає серед живих, дехто з них відійшов у вічність уже згодом, а решта захисників через передозування радіацією отримали інвалідність.

    У пам’ять про цю жахливу трагедію 25 квітня на території сільської ради відбулась церемонія відкриття пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, депутат обласної ради О.В.Львова, протоієрей отець Максим, депутати районної ради, керівники громадських організацій, учасники ліквідації, учні, громадськість.

    Відкриваючи захід, Петропавлівський сільський голова В.М.Стойчик подякував всім, хто долучився до встановлення пам’ятника, а також вручив ліквідаторам подяки та пам’ятні нагрудні знаки за мужність і героїзм під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

    Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували світлу пам’ять земляків, які ціною свого життя рятували світ від атомного лиха.

    На знак вдячності і поваги усі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку.

    Зі скорботними промовами звернулися очільники району та запрошені, подякували героям-чорнобильцям за мужність, самовідданість, високий професіоналізм та побажали їм та родинам міцного здоров’я, благополуччя та довгих років життя.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання