Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Програма індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім»

    Рішенням Харківської обласної ради від 14 квітня 2016 року №102-VII (IVсесія VII скликання) затверджено Обласну програму індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016 – 2017 роки (далі – Програма). Її реалізацію здійснює комунальне підприємство «Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

    Метою Програми є можливість розв’язання однієї з найважливіших проблем Харківської області – забезпечення житлом та поліпшення житлових умов населення в сільській місцевості шляхом надання сільським мешканцям довгострокових пільгових кредитів під 3% річних та безвідсоткових кредитів сім’ям, які мають трьох і більше неповнолітніх дітей, на будівництво, добудову, придбання житла та спорудження інженерних мереж (газифікація та водозабезпечення житлових будинків, електроопалення), з терміном погашення до 20 років, а молодим та неповним сім’ям — до 30 років.

    За більш детальною інформацією та отриманням консультацій сільськими мешканцями щодо порядку отримання даного кредиту звертатись м. Харків, Держпром, 1 під’їзд, 5 поверх або за телефонами: (057) 705-19-65, (057) 705-19-66, контактна особа Кулик Олександр Григорович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання