Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Програма надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла в Харківській області на 2016 – 2018 роки

    Рішенням Харківської обласної ради від 14 квітня 2016 року №100-VII (IV сесія VII скликання) затверджено обласну Програму надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла в Харківській області на 2016 – 2018 роки (далі – Програма).

    Метою Програми є створення належних умов для забезпечення житлом громадян, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення.

    Виконання Програми буде здійснюватися за рахунок коштів обласного бюджету у розмірі до 40 відсотків, а учасник антитерористичної операції вносить на свій поточний рахунок, відкритий в уповноваженому банку, не менше 60 відсотків розрахункової вартості індивідуального житлового будинку, садового будинку, будівництво яких передбачено відповідною містобудівною документацією місцевого рівня, або квартири в багатоквартирному житловому будинку, що знаходяться в стадії будівництва.

    Порядок надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла затверджується обласною радою.

    Право на підтримку може бути використано учасником антитерористичної операції лише один раз і лише одним договором.

    За детальною інформацією просимо звертатись до відповідального виконавця програми - Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації за телефоном (057) 700-36-46, контактна особа Крупа Олег Якович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання