Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інформація про проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.07 №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (зі змінами) та на виконання Наказу Головдержслужби України від 12.11.10 №286 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо організації підвищення кваліфікації державних службовців у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», з метою зростання професіоналізму, відкритості державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців розпорядженням голови райдержадміністрації від 25.02.11 №68 «Про проведення в райдержадміністрації підвищення кваліфікації державних службовців у рамках І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» утворено Організаційний комітет з проведення в райдержадміністрації І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у складі 8 осіб та затверджено Положення про нього.

    Головою Організаційного комітету з проведення І туру Конкурсу затверджено заступника голови райдержадміністрації Кириченка О.І. Оргкомітетом розроблено та затверджено розпорядженням голови райдержадміністрації від 04.03.11 План заходів з організації підвищення кваліфікації державних службовців райдержадміністрації у рамках І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2011 року, забезпечується його виконання.

    Проведено 3 засідання Організаційного комітету.

    Порядок денний першого засідання Оргкомітету:

    1. Про постанову Кабінету Міністрів України від 19.09.07 №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (зі змінами) та наказ Головного управління державної служби України від 12.11.10 №286 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо організації підвищення кваліфікації державних службовців у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
    2. Ознайомлення з Положенням про Організаційний комітет з проведення в районній державній адміністрації І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
    3. Про План заходів з організації підвищення кваліфікації державних службовців райдержадміністрації у рамках І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
    4. Про розподіл обов’язків між членами Організаційного комітету з проведення в районній державній адміністрації І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
    5. Про організацію роботи Організаційного комітету з проведення в районній державній адміністрації І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

    На другому засіданні Оргкомітету розглядалися питання:

    1. Розгляд документів, поданих претендентами щодо участі їх у І турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».
    2. Про пропозиції щодо стимулювання переможців і учасників І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

    На третьому засіданні Оргкомітету були затверджені переліки тестових, ситуаційних та практичних завдань, які будуть запропоновані для виконання учасниками І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в номінаціях «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст».

    У І турі Конкурсу беруть участь 12 державних службовців, з них: 6 керівників структурних підрозділів райдержадміністрації (Клочко Л.В. - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, Лещенко Н.М. - начальник відділу економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення та соціально-трудових відносин управління агропромислового розвитку, Носенко О.А. - начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату, Сомікова Л.М. - завідувач сектора грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення, Спесівцева Д.М. - заступник начальника відділу адресної соціальної допомоги управління праці та соціального захисту населення, Шитоха С.Д. - начальник відділу доходів фінансового управління райдержадміністрації) та 6 спеціалістів (Коваленко А.М. - головний спеціаліст сектора контролю апарату райдержадміністрації, Костенко А.М. - головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації, Куліш Н.Б. - спеціаліст І категорії відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій управління праці та соціального захисту населення, Пшенична Л.Б. - головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах перси та інформації апарату райдержадміністрації, Саєнко Н.М. - головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління, Чумаченко Т.О. - провідний спеціаліст відділу економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення та соціально-трудових відносин управління агропромислового розвитку).

    Керівник апарату
    райдержадміністрації
    Л.М. Іванова

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання