Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Завершився весняний призов

    Протягом травня - червня в районі проводився весняний призов на строкову військову службу, під час якого до війська пішли служити кращі представники нашого району.

    А завершили весняний призов Сердюк Сергій, Дух Ігор, Денчик Євген та Проценко Артур.

    Під час весняної призовної кампанії напружено працювала призовна, медична комісії та працівники військового комісаріату щодо виконання планового завдання по призову на строкову військову службу. В дні відправок призовників голова районної призовної комісії, перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В., військовий комісар Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату Завада А.О. бажали юнакам бути гідними представниками рідного краю, не забувати батьків, чесно виконувати свій військовий обов’язок, доброї служби, миру та злагоди в суспільстві. Кожному призовнику під час урочистостей вручались традиційні подарунки.

    У заходах брали участь завідувач сектора у справах молоді та спорту райдержадміністрації Клочко Л.В., члени Громадської ради з питань оборони та військово-патріотичної роботи, батьки та рідні призовників.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання