Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №130 від 19.04.11 "Про закінчення опалювального сезону"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 19.04.11
     
    № 130


    Про закінчення опалювального сезону
     

    З метою економії паливно-енергетичних ресурсів підприємствами, установами та організаціями, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.05 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», на виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 18.04.11 №181 «Про закінчення опалювального сезону», керуючись статтями 6, 30, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

    1. Організаціям і підприємствам, що знаходяться у сфері управління районної державної адміністрації, дозволити закінчити опалювальний сезон у житловому фонді з 19.04.11, у загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах, лікарнях, дитячих та установах побутового і соціально-культурного призначення - з 20.04.11, споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами, - з 1.05.11.

    2. Рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад району прийняти аналогічні рішення про закінчення опалювального сезону.

    3. Запропонувати Богодухівському управлінню газового господарства ВАТ «Харківгаз» (Фінько П.І.) забезпечити своєчасне відключення газових опалювальних приладів відповідно до діючих норм і правил.

    4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Просяника О.М.

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання