Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Діяльність консультативно-дорадчих органів Богодухівської районної державної адміністрації за І півріччя 2016 року

    Відповідно до статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою сприяння здійсненню повноважень районної державної адміністрації у районної державної адміністрації станом на 01 липня 2016 року утворені і працюють 65 консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів районної державної адміністрації.

    Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. очолює 16 консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів районної державної адміністрації, перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. - 28, заступники голови районної державної адміністрації (відповідно до розподілу обов’язків) - 8. До повноважень керівника апарату районної державної адміністрації Іванової Л.М. відносяться 9 комісій. Також одну районну комісію очолює начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Жижирій Н.В. та представники громадськості Соловйова О.О. і Літошко В.П. очолюють дві відповідні громадські ради.

    Протягом січня-червня 2016 року припинили діяльність 5 консультативно-дорадчих органів, створено 8 нових, внесено зміни до персонального складу 28 комісій.

    У І півріччі 2016 року відповідно до затверджених планів роботи районної державної адміністрації здійснено 6 перевірок консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів районної державної адміністрації, за результатами яких було видано довідки. Відпрацьовано зворотній зв’язок - інформації з результатами усунення недоліків, висловлених в доповідних записках, були надані до організаційного відділу апарату районної державної адміністрації.

    Як свідчать результати здійсненого аналізу діяльності консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів районної державної адміністрації, переважна їх більшість якісно та своєчасно забезпечують планування своєї роботи, організацію проведення засідань у відповідності до визначених строків, винесені рішення в обов’язковому порядку контролюються.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання