Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Опорна школа - нова концепція середньої освіти

    З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадськості щодо утворення освітнього округу та визначення опорної школи та її філій головою районної державної адміністрації Шаровим В.А. разом з головою районної ради Пановим С.Ф., депутатом Харківської обласної ради Львовою О.В., першим заступником голови районної державної адміністрації Зиряновою В.В. та начальником відділу освіти районної державної адміністрації Повойко І.О. здійснений робочий візит до загальноосвітніх навчальних закладів району.

    Під час зустрічі з педагогічними колективами та батьківською громадою йшла мова про те, що в поточному році Урядом визначено ряд пріоритетів і одним із основних є освіта, а саме здобуття базової освіти нашими дітьми, які є майбутнім нашої країни. Саме для того, щоб середня освіта стала якісною, Уряд запропонував новий проект - новий проект так званих опорних шкіл. Створюється система, де опорна (базова) школа має інвестиції в навчання і інвестиції в якісні знання. Це означає, що в такій школі є безкоштовний Інтернет; купуються нові класи фізики, математики, хімії, біології; направляться кошти на ремонт спортивних залів і кабінетів, придбання шкільних автобусів, а разом з тим здійснюються заходи з енергоефективності, а саме встановлення пластикових вікон, утеплення школи. Опорна школа буде мати філії, не менше трьох.

    Як зазначив Володимир Шаров: - «Базова середня освіта - це те, що створює фундамент для майбутнього держави, і це те, що дасть можливість нашим дітям отримувати якісну середню освіту, здати зовнішнє незалежне оцінювання, вступити до вищих навчальних закладів, отримати якісні знання, а потім професію і роботу.»

    Всі думки та пропозиції взяті до уваги.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання