Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з заступником директора Богодухівського центру зайнятості І.О.Карлашовою

    12 липня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з заступником директора Богодухівського центру зайнятості І.О.Карлашовою з питання «Стан ринку праці в Богодухівському районі та організація громадських робіт», під час якої жителів району та міста цікавили наступні питання:

    Яку інформацію можна отримати в центрі зайнятості щодо відкриття власної справи та реєстрації як підприємця?

    У приміщенні Богодухівського районного центру зайнятості відкрито консалтинговий центр для забезпечення умов розвитку підприємницьких ініціатив та самозайнятості населення, а також надання супроводу з питань організації і провадження підприємницької діяльності.

    Діяльність центру організована за двома напрямками:

    Перший для тих, хто має наміри відкрити власний бізнес. Шукачі роботи, які хочуть започаткувати власну справу, можуть отримати професійні консультації з метою виявлення здібностей до підприємництва, у тому числі із застосуванням методик щодо виявлення підприємницьких здібностей, отримати індивідуальні консультації з питань бізнес-планування, законодавства, стану ринку праці.

    Другий напрямок діяльності консалтингового центру це підтримка власного бізнесу, де підприємці-початківці, в тому числі ті, що отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

    З яких питань підприємці можуть отримати консультації в центрі зайнятості?

    У центрі зайнятості організовано роботу з питань надання консультацій з питань організації та провадження підприємницької діяльності відповідальними особами державних установ: Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби, Управління соціального захисту населення Богодухівської РДА, Сектору державної реєстрації Богодухівської РДА, Районної служби з питань захисту прав споживачів Богодухівської районної ради, Відділу Держгеокадастру у Богодухівському районі, провідних юрисконсультів, бухгалтерів та інженера з охорони праці за відповідним графіком.

    З питань отримання консультацій та надання інформації щодо діяльності консалтингового центру просимо звертатися до Богодухівського районного центру зайнятості за адресою: м. Богодухів, вул. Генерала Моргунова, 7 або за телефоном (05758) 3-02-34.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання