Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про роботу щодо призову громадян на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року

        Заслухали на нараді у голови районної державної адміністрації 12 жовтня. Як доповів завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації В.О.Масюк, на строкову військову службу в мирний час підлягають призову придатні для цього за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на військову службу.
         Для проведення призову громадян України на строкову військову службу в районі створена призовна комісія. Призовна комісія працює у кількості і складі, визначеному розпорядженням голови районної державної адміністрації від 30 серпня 2016 року №272 «Про призов громадян на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року». Станом на 12.10.2016 до Збройних Сил України відправлено двох призовників.
         Районною державною адміністрацією спільно з Богодухівським ОМВК, Богодухівським ВП Валківського ВП ГУНП в Харківській області, сільськими, селищними радами району вживаються заходи щодо оповіщення, розшуку та забезпечення прибуття призовників до Богодухівського військкомату для проходження районної призовної комісії.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання