Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Національно-патріотичне виховання – основа, на якій ґрунтується суспільство

         У школах Богодухівщини постійно з'являться куточки слави бійців АТО. Велика увага приділяється волонтерській роботі.
         З метою підготовки та виховання самовідданих, свідомих захисників Батьківщини проводяться практичні заняття за програмою предмету «Захист Вітчизни» на базі Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, спільно з Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом у 2016/2017 навчальному році планується проведення учбових стрільб. За рахунок коштів районного бюджету на виконання районної Програми «Допризовна підготовка, військово-патріотичне виховання молоді та підготовка громадян Богодухівського району до призову на строкову військову службу, організація та проведення приписки, призову громадян до лав Збройних Сил України у 2012-2015 роках» придбано сім пневматичних гвинтівок та передано 3 до Богодухівського колегіуму №2 та 4 до Богодухівського ліцею №3.
         Належне місце у національно-патріотичному вихованні учнівської молоді належить пошуковій роботі, якою керують вчителі історії. Молодь району бере активну участь у впорядкуванні військових поховань на території сільських та селищних рад
        . Сектором оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державно адміністрації спільно з Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом надається допомога навчальним закладам району в організації допризовної підготовки юнаків і військово-патріотичного виховання молоді. Під час занять із допризовної підготовки учні знайомляться із специфікою професії військового, готуються до виконання обов’язків військовослужбовця, дізнаються про особливості служби в Збройних Силах України, виховують в собі якості, необхідні майбутньому воїну.
         Результатом національно-патріотичного виховання є сформоване почуття патріотизму, яке означає прояв особистістю любові до свого народу, поваги до українських традицій, відчуття своєї незалежності до України, усвідомлення єдності власної долі з долею Батьківщини, досконале володіння українською мовою.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання