Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Забезпечення громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення

    В Україні вже збудовано і на повну потужність працює телемережа цифрового наземного ефірного мовлення. Це означає, що тепер через звичайну антену можна дивитися безкоштовно понад 20 (незабаром 32) українські телеканали у високій цифровій якості зображення та звуку. Для приймання цього сигналу необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій - телетюнер.

    Враховуючи важливу соціальну складову процесу переходу на цифрове ефірне мовленння, 21 березня 2012 року Урядом прийнято постанову «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».

    Зазначеним рішенням Кабінету Міністрів України визначено категорії громадян, які безкоштовно можуть отримати зазначені засоби (телетюнери), а саме:

    • усі інваліди першої та другої групи (у тому числі інваліди війни цих груп);
    • інваліди війни третьої групи;
    • особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;
    • особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
    • особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

    Для безкоштовного одержання телетюнеру, громадяни, що відносяться до вказаних категорій, повинні до 1 липня 2012 року звернутися до управління праці та соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнко, 6 , каб. 14, тел. 3-33-23.

    Доставка телетюнерів громадянам буде здійснюватись поштою по мірі надходження заяв громадян до органів соціального захисту та формування списків місцевими державними адміністраціями. Черговість доставки визначатиметься також по мірі надходження заяв. Тобто - хто раніше подасть заяву - той раніше отримає телетюнер.

    Безкоштовне надання телетюнерів зазначеним категоріям громадян буде відбуватися за правилом: один телетюнер - на одне житлове приміщення (будинок).

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання