Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Комплексний виїзд голови райдержадміністрації Бєлого В.М. до Степнянської сільської ради

    19 квітня відбувся черговий комплексний виїзд голови райдержадміністрації Бєлого В.М. до Степнянської сільської ради. В ході поїздки голова райдержадміністрації ознайомився з роботою ФАПу та сільської бібліотеки.

    Зокрема, в приміщенні Степнянської сільської ради відбулася зустріч голови райдержадміністрації Бєлого В.М. з жителями територіальної громади. На ній були присутні близько 60 жителів, керівники підприємств, установ та організацій району, а також депутати районної та сільської рад.

    Степнянський сільський голова Огер В.Д. висловила подяку за підтримку фермерським господарствам, а саме: СФГ «Поліна» та АФ «Спектр» і в своїй доповіді прозвітувала про виконану роботу. Зокрема був проведений санітарно-екологічний двомісячник з благоустрою «За чисте довкілля», зроблений косметичний ремонт пам’ятників, забезпечено закупівлю дров та замінено котел для ФАПу, здійснено приватизацію багатоквартирних будинків.

    Громада була дуже активна та порушувала найболючіші для неї питання: забезпеченість питною водою, автобусним сполученням, скрапленним (балонним) газом

    За результатами зустрічі головою райдержадміністрації була проведена нарада щодо визначення та вирішення першочергових завдань.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання