Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови райдержадміністрації з жителями Сазоно-Баланівської сільської ради

    23 квітня 2012 року голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий провів комплексний виїзд та зустріч з жителями Сазоно-Баланівської сільської ради.

    В ході поїздки голова райдержадміністрації ознайомився з роботою об’єктів соціально-гуманітарного призначення: ФАПу, сільської бібліотеки, загальноосвітніх навчальних закладів, розташованих на території сільської ради.

    Під час зустрічі в Сазоно-Баланівському сільському будинку культури зібралася значна кількість громадян, яким не байдужі проблеми сільської ради.

    Значну частину присутніх на зустрічі турбували питання якісних послуг з водопостачання та завищеного, на думку громади, тарифу для населення, якості питної води, відкриття ДНЗ у с. Сазоно-Баланівка, відкриття автобусного сполучення с. Вертіївка-Богодухів, отримання державних актів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, ремонт доріг, будівництво містка та інші.

    Голова райдержадміністрації уважно вислухав кожного, хто звертався до нього, відповів на всі запитання та виклав своє бачення у покращенні життя громади.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації провів особистий прийом громадян, на якому звернулося 3 громадянина з різних питань. Всі звернення зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства та взяті на контроль

    За результатами комплексного виїзду головою райдержадміністрації видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб, яким встановлені конкретні строки їх виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання