Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ознайомились із питанням щодо протидії виготовленню, зберіганню та збуту контрафактних та сурогатних напоїв, а також забезпечення захисту життя, здоров’я, прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань

         З метою недопущення нестандартної ситуації в районі, 03 жовтня 2016 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якій було розглянуто дане питання та прийнято ряд рішень, зокрема провести роботу з органами місцевого самоврядування, депутатами місцевих громад (всіх рівнів) щодо виявлення випадків незаконного продажу спиртних напоїв з подальшим інформуванням правоохоронних органів.
         У районній газеті «Маяк» №40 від 07 жовтня та №42 від 21 жовтня поточного року було опубліковано статті щодо попередження населення отруєнням фальсифікованим алкоголем. На території району не зареєстровані суб’єкти господарювання, які займаються виготовленням алкогольних напоїв. Ліцензію на торгівлю алкогольними напоями мають 43 суб’єкти підприємницької діяльності.
         З метою недопущення отруєння сурогатним алкоголем населення району протягом жовтня поточного року працівниками Богодухівського відділу поліції ГУМП у Харківській області перевірені торговельні підприємства та підприємства громадського харчування, які реалізують спиртні напої щодо їх якості та безпеки. Під час перевірки порушень правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями не виявлено, в наявності були сертифікати якості на всі види алкогольної продукції.
         Разом з тим, за січень-жовтень поточного року було задокументовано 13 фактів щодо виготовлення та зберігання громадянами самогону. Відносно винних осіб складено адміністративні протоколи за ст.176 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та накладено стягнення у вигляді штрафу. У районі фактів отруєння контрафактними та сурогатними напоями не виявлено.
         У подальшому необхідно активізувати роботу контролюючих органів, органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу та громадськості району щодо недопущення реалізації неякісної алкогольних напоїв та самогону.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання