Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Семінар-нарада з підприємствами малого та середнього бізнесу району

         Відкриваючи семінар, Колмик Олена Вікторівна – заступник директора Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА, депутат Харківської обласної ради подякувала присутніх за виявлену зацікавленість та ознайомила з основними аспектами Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016-2020 роки, в рамках виконання якої проходить семінар.
         Президент ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» Чумак Олександр Валерійович розповів присутнім про діяльність асоціації та можливості отримання фінансової та консультативної допомоги завдяки залученню міжнародних донорів.
         Лухіна Ксенія Олександрівна, директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва повідомила про співпрацю з підприємницькими структурами та органами влади та можливість участі субєктів малого і середнього бізнесу у конкурсі бізнес-планів на отримання безвідсоткових кредитів.
         Зустріч проходила у невимушеній обстановці. Присутні задавали питання фахівцям ГУ Державної фіскальної служби у Харківській області Покотису О.П., Доценку В.Ю., Євлаховій Н.М., Мещеряковій Н.Я., Білоусу В.М. та Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Пахомову М.О., які також брали участь у семінар-нараді. Фахівці проінформували присутніх про діюче законодавство щодо оподаткування землі, нерухомого майна, отримання ліцензій на торгівлю підакцизними товарами, особливостями застосування реєстру розрахункових операцій (РРО), адміністрування єдиного соціального внеску, процедури реєстрації земельних ділянок, порядку надання земельних паїв учасникам АТО тощо.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання