Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги засновників громадських формувань!!!

        Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 09 лютого 2016 року № 359/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 лютого 2016 року за № 200/28330. Так, пілотним проектом передбачено, що подати документи для проведення державної реєстрації громадського формування можна буде не лише до територіального органу Міністерства юстиції України та центрів надання адміністративних послуг, а також і до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Харківської області.

    Для зручності та економії часу засновників громадських формувань запроваджено новий сервіс "Електрона черга" (http://justic.kh.ua/zapis-na-priyom--derzhavno-restrac-yuridichnih-osb-ta-gromadskih-formuvan/), який надає можливість здіснити попередніій запис на прийом до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадський формувань Головного територіального управління юстиції у Харківській області та центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

    На території Богодухівського району фронт — офісом є Богодухівський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги, до якого ви можете звернутися з питанням прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань.

    Адреса центру : Харківська область, м. Богодухів, вул. Покровська, 5. тел. (05758) 03-01-82, 3-03-25. За консультацією відповідно до реєстрації громадських формувань ви можете звернутись до бюро правової допомоги.

    Адреси бюро :

    1. Відділ «Валківське бюро правової допомоги» Адреса : Харківська область, м. Валки вул. Харківська, 2, тел. (05753) 61-1-27;
    2. Відділ «Коломацьке бюро правової допомоги» Адреса : Харківська область смт. Коломак пров. Свободи, 2а, тел. (0266) 56-3-16; Відділ «Краснокутське бюро правової допомоги»

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання