Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Готуємося до проведення у районі Новорічних та Різдвяних свят


         Планується 19 грудня у районному будинку культури провести свято Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей з багатодітних сімей Богодухівщини. Члени оргкомітету Волошко А.М., завідуюча сектором культури районної державної адміністрації та Церковна Н.Г., директор районного будинку культури надали на розгляд оргкомітету сценарний плани проведення свята Святого Миколая. Цікава посановка , запальні музичні та хореографічні номери створять незабутню атмосферу добра та казки, дадуть змогу поринути у країну дитинства навіть дорослим.    
         27 грудня
    на центральній площі міста відбудеться відкриття красуні-ялинки. Крім Новорічного казкового дійства з конкурсами та хороводами для дітей, для дорослих буде працювати святковий ярмарок-продаж, безпрограшна лотерея, концертні номери від аматорів народного мистецтва.
         29 грудня в районному будинку культури для дітей пільгових категорій відбудеться святкова Новорічна вистава, після закінчення якої кожна дитини отримає солодкий подарунок.
         В Новорічну ніч на центральній площі міста біля красуні-ялинки жителі міста та району матимуть змогу поринути в святкову феєрію новорічного дійства, запальний Ді-Джей з м.Харкова запросить усіх до танців, буде організовано катання на конях, пригощання гарячим, цілющим чаєм з солодащами, конкурси з призами та інші розваги.
         Крім того, в передсвяткові дні та протягом січня будуть проведено низку новорічних заходів: виставки-конкурси, новорічні ранки та вистави, традиційну виставку композицій «Замість ялинки – зимовий букет», виставку робіт учасників клубу завзятих рукодільників «Дивосвіт» та ряд інших.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання