Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

         У засіданні також взяли участь голови районних громадських організацій «Союз Чорнобиль Богодухівщини», «Ветерани війни - інваліди Чорнобиля» та заступник голови ветеранської організації України.
         Відповідно до затвердженого головою районної державної адміністрації плану заходів заплановано проведення в населених пунктах району тематичних заходів, у навчальних закладах відбудуться виховні години, тематичні уроки, в закладах культури – культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи, в бібліотеках району – книжкові виставки, тематичні полиці, що висвітлюють участь богодухівців у ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
         Поряд з цим, учасники засідання Організаційного комітету обговорили питання щодо соціально-побутового обслуговування ліквідаторів.
         Колективно вирішено урочистості в м. Богодухові провести 14 грудня у центрі дитячої та юнацької творчості. У рамках заходів відбудеться також покладання квітів до пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання