Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Продовжується підготовка до новорічних свят

         «Ми повинні зробити якнайбільше для того, щоб наші діти разом із дорослими мали не тільки сподівання на краще майбутнє, а й частинку свята вже сьогодні. Тому вважаю, що нам потрібно провести цікаве свято, яке дасть старт усім іншим святкуванням новорічно-різдвяного циклу» , - зазначила Валентина Вікторівна.
         29 грудня для дітей пільгової категорії новорічну виставу «Попелюшка» подарують учасники дитячої театральної студії «Ніка» (керівник В.Захаржевська), а від органів влади кожна дитина отримає солодкий подарунок.
         У новорічну ніч всі запрошуються на центральну площу міста, де відбудеться святкова програма «Новий рік іде – мир і злагоду несе!». Знову ж таки, незабутні враження всім присутнім подарують аматори районного будинку культури та популярний Ді-Джей та ведучий з м.Харкова з цікавою розважальною програмою та сюрпризами.
         Гарячий чай буде актуальним у рамках святкування, вважають організатори свята. Тож гостинно пригощатимуть усіх охочих чаєм зі смаколиками.
         Члени Організаційного комітету остаточно обговорили робочі моменти й наголосили на тому, що всі новорічні святкування мають бути яскравими і незабутніми.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання