Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ініціативна група запрошує усі зацікавлені інститути громадянського суспільства Богодухівського району до участі в створенні громадської ради

         До заяви додаються:
    - рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
    - біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
    - копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
    - інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років Документи надавати у паперовому (62103, м. Богодухів, пл. Свято-Духівська, 2 кім.17, відділ організаційної роботи та документального забезпечення апарату районної державної адміністрації) та електронному вигляді ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).
    Прийом заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів проводиться щодня з 10.00 до 12.00. До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців та інших підприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України. Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства України.
         Кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами.
         Строк повноважень складу громадської ради – два роки.
         До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.
         Членство в громадській раді є індивідуальним.
         Установчі збори для формування громадської ради при райдержадміністрації планується провести 02.02.2017 (час та місце уточнюються).
         Порядок проведення установчих зборів:
    - вибори головуючого зборів, секретаря та лічильної комісії;
    - затвердження порядку денного зборів:
    • про заснування громадської ради;
    • про затвердження положення про громадську раду;
    • про обрання правління та секретаріату громадської ради Телефон для довідок: 3-31-62 Сподіваємося на Вашу активну участь та конструктивну співпрацю!


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання