Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято Останнього дзвоника на Богодухівщині

    На святкування традиційного свята останнього дзвоника на Богодухівщину, який цього року пролунав для 262 одинадцятикласників, завітали гості: голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович та наш земляк, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, заслужений діяч науки і техніки України, народний депутат III та IV скликань, член-кореспондент національної академії медичних наук України, голова наглядової ради Харківського фармацевтичного університету Біловол Олександр Миколайович. Зокрема, вони відвідали гімназію №1, колегіум №2, ліцей №3, а також зустрілися з педагогічними та батьківськими колективами Максимівської та Губарівської ЗОШ I-II ступенів, Крисинської та Улянівської ЗОШ I-III ступенів.

    Звертаючись до випускників Бєлий Володимир Миколайович побажав дітям не поривати зв’язків зі школою, уміти переборювати труднощі, віднайти своє щастя, набути фахової майстерності та примножити славу Богодухівщини.
    Особливі слова привітань адресував випускникам шкіл, які здолали першу сходинку дорослого життя, Біловол Олександр Миколайович, побажавши реалізувати свої заповітні мрії, і звичайно ж, ніколи не забувати стіни рідних навчальних закладів, де отримали фундаментальні знання.

    Також для примноження здобутків освітян за сприяння Олександра Миколайовича цими навчальними закладами отримано оргтехніку та спортивне обладнання.

    Добрі слова, радісні посмішки, квіти, пісні – все це злилося в справжнє свято вести, молодості, надії. Але свято не закінчилось, воно залишилось у душах випускників, їхніх батьків та вчителів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання