Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Погіршення стану лісів в Україні на сьогоднішній день є однією з найбільш актуальних тем

    Проблема ця останнім часом непокоїть як екологів, так і звичайних громадян. Вирубування лісів в Україні особливо у зимовий період досягає критичного рівня. І якщо на державному рівні не буде вжито дієвих заходів щодо відновлення лісів і розширення їхніх площ, то Україна просто опиниться перед екологічною катастрофою.
        Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, президентом якої є голова обласної ради С.І.Чернов, 16 січня 2017 року проведені Загальні збори членів Асоціації, де серед питань порядку денного розглянуто заходи щодо запобігання незаконної вирубки лісів та полезахисних лісосмуг в Харківській області.
        На виконання рішення Загальних зборів направлено листа до голови обласної державної адміністрації з пропозицією рекомендувати районним радам з районними державними адміністраціями утворити штаби протидії незаконній вирубці лісів та лісосмуг, а також мобільні групи оперативного реагування із залученням представників районних державних адміністрацій, депутатів місцевих рад, національної поліції, представників Держлісгоспів та громадських організацій, а також телефонні «гарячі лінії» для оперативного реагування на факти незаконної вирубки лісів та лісосмуг.
        Відділ агропромислового розвитку виходить з пропозицією створити робочу групу, завданням якої стане налагодження тісної співпраці з керівниками органів місцевого самоврядування району, населенням, правоохоронними органами щодо недопущення незаконної вирубки лісів та лісосмуг.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання