Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Так будь навік благословенна, Мамо…

    Щороку, в другу неділю травня, до нас приходить це свято - сонячне заквітчане, вродливе, з буянням квітів, весняними пахощами.

    Свято Матері для нас, українців, має триєдину суть. Бо в цей день ми вшановуємо матір Божу, рідну маму та матір усіх українців - Україну. А через кілька днів, 15-го травня, ми святкуємо Міжнародний день сім’ї.

    Цього року за традицією на Богодухівщині відзначили 11 травня одразу ці два свята, бо вони тісно взаємопов’язані. Організаторами свята, як і завжди, виступили відділи райдержадміністрації: у справах сім’ї, молоді та спорту та відділ культури і туризму.

    Районний будинок культури цього дня був заповнений вщент, перед мамами виступали самодіяльні артисти Богодухівщини. До глибини душі, щемно, сприймалися пісні про маму у виконанні Оксани Михайлюченко, Ігоря Мороза та Сергія Церковного. А ще подарували приємні хвилини Л.Голуб, Л.Федоренко, Л.Сизоненко, танцювальні колективи «Надія» і «Світлячок».

    «Все починається з матері. У травні, коли природа-Мати виряджає свою доню - Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві…» Ці слова та слова вдячності матерям звучали с вуст гостей свята  - голови райдержадміністрації Володимира Миколайовича Бєлого, заступника голови райради Івана Петровича Самутіна, в.о. міського голови, секретаря ради Наталії Іванівни Олексенко.

    Почесним гостем на святі був народний депутат України III-IV скликань Біловол Олександр Миколайович. З теплими словами вітань він звернувся до багатодітних матерів, які виховали п’ятеро і більше дітей, і яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Подякував жінкам-героїням за їх життєвий подвиг та побажав міцного здоров’я, щастя, радості від дітей, онуків та правнуків та довгих років життя. «Ви є скарбом нашого краю, його неоціненним багатством»,- зазначив Олександр Миколайович.

    Як завжди, свято виявилося солодким і приємним завдяки підтримці Олександра Миколайовича Біловола  та Володимира Миколайовича Бєлого, адже кожна мама, присутня на заході, отримала солодощі.

    Пам’ятаймо, що матері - найбільше щастя у нашому житті, бо несуть у собі дар материнської любові!

     

    Для довідки: у Богодухівському районі 221 багатодітна мати та 42 матері, які виховали п’ятеро і більше дітей, і яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

    На фото: голова районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий та народний депутат України III та IV скликань Біловол Олександр Миколайович вітають з Днем матері директора районного будинку культури, матір чотирьох дітей Церковну Наталію Григорівну, яка цього дня відзначила день народження.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання