Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект рішення районної ради "Про внесення змін та доповнень до Програми охорони та раціонального використання земель у Богодухівському районі Харківської області на 2011-2016 роки затвердженої рішенням районної ради від 24.02.2011 р. №92-VI"

    Проект


    Богодухівська районна рада
    Харківської області
    ___ сесія VІ скликання

    Р І Ш Е Н Н Я

    від ____________ 2012 року
     
    №_____-VІ


    Про внесення змін та доповнень до Програми охорони та раціонального використання земель у Богодухівському районі Харківської області на 2011-2016 роки затвердженої рішенням районної ради від 24.02.2011 р. №92-VI
     

    За поданням Богодухівської райдержадміністрації від 29.05.2012 р. №01-18/1534 щодо внесення змін до «Програми охорони та раціонального використання земель у Богодухівському районі Харківської області на 2011-2016 роки», затвердженої рішенням V сесії Богодухівської районної ради VI скликання від 24 лютого 2011 року №92-VI, відповідно ст.1 Закону України «Про державні цільові програми», ст. 18 Закону України «Про оцінку земель», керуючись ст.ст. 43, 44, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

    Вирішила:

    1. Внести зміни та доповнення до Програми охорони та раціонального використання земель у Богодухівському районі Харківської області на 2011-2016 роки», затвердженої рішенням V сесії Богодухівської районної ради VI скликання від 24 лютого 2011 року №92-VI, а саме:

    1.1. Викласти в новій редакції:

    - Розділ «Фінансування програми»

    Джерелами фінансування Програми є кошти, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на рахунки районної, селищних, сільських, міської рад; коштів власників землі та землекористувачів; а також за рахунок субвенцій районному бюджету із міського, селищних, сільських бюджетів та із районного - міському, селищним, сільським бюджетам, та із районного - обласному бюджету за рахунок надходжень в районний бюджет та цільової субвенції із міського, селищних, сільських бюджетів;

    - абзац 4 Розділу «Механізм реалізації програми»

    Фінансове забезпечення програми здійснюється за рахунок коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва; а також за рахунок коштів власників землі та землекористувачів; а також за рахунок субвенцій районному бюджету із міського, селищних, сільських бюджетів та із районного - міському, селищним, сільським бюджетам, та із районного - обласному бюджету за рахунок надходжень в районний бюджет та цільової субвенції із міського, селищних, сільських бюджетів. У разі надходження коштів із бюджету в бюджет, напрям визначати в рішенні про відповідний бюджет.

    Затвердити щорічний план основних заходів та обсягів фінансування щодо реалізації «Програми охорони та раціонального використання земель у Богодухівському районі Харківської області на 2011-2016 роки», (додаток 1).

    1.2. Доповнити Програму розділом «Грошова оцінка земель населених пунктів» виклавши його в наступній редакції:

    З метою раціонального використання земель населених пунктів та забезпечення додаткових надходжень від плати за землю передбачити розробку та оновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів в обсягах згідно з додатком (додаток 2).

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань АПК, земельних відносин та екології (Васенін С.А.).

     

    Голова районної ради
    Д.ТРИЗНА

     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання