Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    «Пряма лінія» із заступником начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації І.М.Назаренко

    15 травня відбулася «пряма лінія» із заступником начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Назаренко Інною Миколаївною. Пропонуємо питання-відповіді:

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з головним спеціалістом відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    11 травня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з головним спеціалістом відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Тетяною Михайлівною на тему «Про узаконення самочинного будівництва»

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником районної служби з питань захисту прав споживачів А.В.Білозор

    Нещодавно пройшла «пряма лінія» з начальником районної служби з питань захисту прав споживачів А.В.Білозор. Сьогодні друкуємо питання, які надійшли від жителів району, і відповіді на них.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Церковним С.М.

    10 квітня в редакції газети «Маяк» пройшла «пряма лінія» з начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Церковним Сергієм Михайловичем.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з завідувачем сектора взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації М.М.Шепелем

    20 березня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з завідувачем сектора взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної і режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Шепелем М.М. на тему: «Призов громадян на строкову військову службу».

    Тих, хто зателефонував на «пряму лінію», цікавили питання:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання