Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новини Центру надання адміністративних послуг

    ВИДАЧА ДОВІДКИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ (ФОРМА13)

    ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОСЛУГИ

    Для отримання довідки про реєстрацію місця проживання (Форма 13)

    особа або її представник подає:

    1) документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання,

    У разі звернення законного представника особи додатково подаються:

    1) документ, що посвідчує особу законного представника;

    2) документ, що підтверджує повноваження законного представника.

    Уразі звернення іншої,окрім законного представника, особи (представника) додатково подаються:

    1) документ, що посвідчує особу представника;

    2) документ, що підтверджує повноваження представника;

    3) письмова згода особи, щодо якої запитується інформація.

     

    Аналіз роботи Богодухівського центру надання адміністративних послуг за 1 квартал 2018 року

        За три місяці 2018 року адміністративним центром прийнято на опрацювання 2164 звернення, з них: 95 – послуги міграційної служби, 1765 – послуг Держгеокадастру, 303 – послуги органів місцевого самоврядування, 1 – дозвільного характеру.
        Адміністраторами відділу під час прийому громадян виявлено 45 паспортів громадян України, які вважаються недійсними, а саме: не вклеєне фото по досягненню 25 та 45 річного віку або не зареєстроване місце проживання. Така інформація направлялася до органу місцевого самоврядування для вжиття заходів щодо адміністративного правопорушення та притягнення громадян до адміністративної відповідальності за ст. 197 КУпАП.
     

    Як отримати довідку із звітності з кількісного обліку земель про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями

    Необхідно звернутися до центру надання адміністративних послуг із заявою особисто (уповноваженою особою заявника) або направити її поштою.

    Дана послуга є безоплатною строком до 14 днів.

    Звертаємо увагу!  Підстав для відмови у наданні довідки не визначено.

    Довідка із звітності з кількісного обліку земель про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями видається заявнику (уповноваженій особі заявника) або надсилається поштою на адресу, вказану заявником у заяві.

     

    До відома громадян

    З метою належного виконання пункту 9 розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.06.2017 № 394-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку системи електронних послуг в Україні на 2017–2018 роки» щодо сприяння розвитку каналів доступу до електронних послуг шляхом створення спеціальних автоматизованих пунктів доступу до електронних послуг у центрах надання адміністративних послуг та підвищення

    Детальніше...

     

    Вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку

    Підстави для отримання послуги
        Досягнення 25- або 45-річного віку.
        Як отримати послугу:
        звернутися до територіального підрозділу ДМС України за зареєстрованим місцем проживання або до відповідного центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

    Детальніше...

     

    Реєстрація місця проживання дітей молодше 14 років

    Процедура реєстрації малолітніх дітей аналогічна процесу реєстрації місця проживання повнолітніх громадян, проте має ряд юридичних особливостей. Зокрема, реєстрація дитини до 14 років може бути здійснена виключно за місцем реєстрації одного з батьків. Згода власника житла для цього не потрібна.

    Детальніше...

     

    Реєстрація місця проживання дорослих і дітей старше 14 років

    Порядок реєстрації місця проживання в Україні передбачає особисте звернення до органу реєстрації або ЦНАП. Оскільки дитина, яка досягла 14 років, може самостійно обирати собі місце проживання, при подачі документів на прописку її присутність обов’язкова.

    Детальніше...

     

    Витяг з кадастру (ДЗК). Порядок отримання у 2018 році

    Витяг з кадастру (ДЗК) – це документ, що підтверджує внесення даних земельної ділянки до державного земельного кадастру. Витяг з кадастру – це також одна з форм надання державним кадастровим реєстратором відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

    Детальніше...

     

    Центр надання адміністративних послуг інформує

        Адміністратори відділу з питань надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації пройшли онлайн-курс «Єдині вимоги (стандарт) до якості обслуговування відвідувачів ЦНАП» та отримали відповідні сертифікати.
        Основною метою онлайн-курсу є формування нової практики спілкування й взаємодії з громадянами, і підвищення рівня довіри громадян до дій представників влади.
     

    ПРО ВИМОГИ ДО ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ У ФОРМІ КНИЖЕЧКИ

        Із урахуванням вимог чинного законодавства, алгоритм огляду паспорта громадянина України, повинен відповідати наступним вимогам:
        1. Перевірка відповідності його загальним вимогам: зовнішньому вигляду, розміру, структурі матеріалу; відсутність дефектів на сторінках паспорту: підчисток, потертостей, плям в місцях розташування тексту.
        2. Огляд перфорування серійного номера паспорта (отвори мають бути чіткими та співпадати при їх огляді напроти світла).
        3. Перевірка: наявності фотографій, відповідності їх розміру та розташуванню, наявності на фотографіях рельєфного відбитка печаток; відсутність ознак переклеювання фотографій: ушкоджень поверхні бланка документа, незбігу тексту та зрушення між частинами, відтиску печатки на фотографії і бланку документа; відповідність органу видачі паспорту: компетенція органу видачі, територіальна відповідність реєстрації громадянина; текстової частини щодо відповідності стилю викладу.
        4. Відповідність змісту печаток і штампів.
        5. Огляд паспорта на просвіт (наявність водяних знаків та правильність їх розміщення; відсутності слідів механічної підчистки тексту або витравлювання тексту).
        У разі, якщо паспорт громадянина України не відповідає вищезазначеним вимогам, він підлягає обміну.
     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання