Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Заняття по військовому обліку військовозобов’язаних

    28 липня у приміщені районного будинку культури відбулося заняття з працівниками відповідальними за ведення військового обліку в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах та організаціях всіх форм власності.
        Представниками Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату спільно з сектором оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації роз’яснено вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2016 року №921 «Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних», а також надано відповіді на всі запитання.
       Військово-облікова робота в органах місцевого самоврядування, в державних органах, на підприємствах, установах та організаціях всіх форм власності організовується відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» , постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2016 року №921 «Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних».
       Крім цього, з метою надання громадянам України можливості реалізувати своє конституційне право щодо захисту Вітчизни Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом здійснюється поновлення на військовому обліку громадян, які були зняті з військового обліку за віком, але не досягли 60 років.
        Поновлення громадян на військовому обліку здійснюється за добровільною згодою громадян на підставі заяви, висновків медичного огляду та записом у військово-облікових документах.
       УВАГА! Для проходження співбесіди на предмет поновлення на військовому обліку військовозобов’язаних запасу, громадяни, які були зняті з військового обліку за віком, запрошуються до Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату за адресою - м.Богодухів, вул.Пушкіна, 34, довідки за телефоном 3-20-05.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання