Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулась ХХІІ позачергова сесія районної ради

    05 вересня відбулась ХХІІ позачергова сесія Богодухівської районної ради VІІ скликання. Депутати розглянули 13 питань порядку денного.

    На сесії були внесені зміни до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №349-VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік» та додатків до нього». Депутати прийняли рішення про співфінансування капітального ремонту автомобільної дороги Харків-Охтирка і виділили на ці цілі з районного бюджету більше 4 млн.грн. Зазначимо, що на ремонт цієї дороги , за поданням Харківської обласної державної адміністрації, Кабінет Міністрів України виділив 53 млн.грн., що дає можливість найближчим часом розпочати ремонтні роботи.

    Рішенням сесії були внесені зміни до Районної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту в Богодухівському районі, до Програми «Питна вода Богодухівського району на період до 2020 року», доповнено Програму економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2017 рік.

    Були розглянуті питання комунального майна та надання адресної матеріальної допомоги громадянам, що постраждали внаслідок пожежі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання