Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про хід виконання районної програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2016 – 2018 роки

    Виконання заходів Програми направлено на розвиток у молоді мотивації до військової служби, утвердження патріотизму, формування національної гідності, готовності до захисту Вітчизни.
        З метою проведення роботи з питань військово-патріотичного виховання, пропагування героїчних вчинків військовослужбовців, висвітлення переваг військової служби та увічнення пам’яті про військовослужбовців, які загинули під час виконання військового обов’язку в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей організовано вшанування пам’яті військовослужбовців — учасників АТО, проведені уроки мужності з учнями навчальних закладів та допризовною молоддю, Дні відкритих дверей із запрошенням представників органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, учасників АТО, допризовної молоді.
        До Дня захисника Вітчизни був запланований і проведений місячник патріотичного виховання.
        Відділом освіти районної державної адміністрації спільно з Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом та громадськими організаціями проведено I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
        У друкованих засобах масової інформації району, на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації постійно розміщуються публікації матеріалів про воїнів - учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та активістів громадських організацій, волонтерів.
        Під час весняної та осінньої призовних кампаній в Богодухівському об’єднаному міському військовому комісаріаті проводились урочисті проводи юнаків на строкову військову службу, в яких брали участь голова районної призовної комісії В.В.Зирянова, члени призовної комісії, працівники військкомату та районної державної адміністрації, священик Свято-Покрвського храму о. Сергій, рідні та близькі призовників. Кожному призовнику вручались пам’ятні подарунки.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання