Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізація програми енергонезалежності є одним із першочергових завдань Стратегії сталого розвитку «Україна - 2020»

    На сьогоднішній день найбільшим споживачем природного газу в районі є населення. Основними шляхами зменшення споживання природного газу населенням є впровадження таких енергоощадних заходів в побуті:
        - утеплення стін будинків, підлоги, горищ та дахів;
        - встановлення рекуператорів тепла;
        - встановлення та заміна енергозберігаючих вікон, вхідних дверей та віконно-балконних конструкцій;
        - встановлення та реконструкція індивідуальних систем опалення, у тому числі альтернативних до газу.
        Впровадження вищезгаданих заходів потребує значних матеріальних та грошових коштів.
        Як акцентувала під час наради у голови районної державної адміністрації начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Ірина Телешенко, зважаючи на невисокий рівень реальних доходів та низьку платоспроможність населення та з метою стимулювання його до впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій розроблено Програму відшкодування відсотків за кредитами, отриманими населенням Богодухівського району на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2017 -2020 роки.
        Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів, що виділяються з районного бюджету, виходячи з його можливостей на відповідний бюджетний період, та кредитних коштів, залучених населенням району для впровадження енергозберігаючих заходів.
        Контроль за цільовим використанням бюджетних коштів, спрямованих на забезпечення виконання вищезазначеної Програми, здійснюється Богодухівською районною державною адміністрацією та уповноваженими банківськими установами у межах повноважень та у порядку, встановленому чинним законодавством України та договорами про взаємодію.
        Відділом економічного розвитку і торгівлі надано пропозиції до фінансового управління районної державної адміністрації щодо передбачення коштів у районному бюджеті на 2018 рік в сумі 50 тис.грн. на фінансування вищезазначеної Програми. У зв’язку з незабезпеченістю бюджету на 2018 рік можливість передбачити кошти на фінансування даної Програми була відсутня.
        Дане питання буде розглянуте при внесенні змін до районного бюджету.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання