Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті події афганської війни, героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України»

    Сьогодні, коли минає 29 річниця виводу обмеженого контингенту військ з Демократичної Республіки Афганістан, безцінний бойовий досвід воїнів-інтернаціоналістів потрібний для підготовки наступних поколінь миротворців, адже наша держава і надалі продовжує виконувати свою благородну місію і вносить значний вклад у забезпечення миру та добросусідських відносин між країнами світу.
        Виступаючи перед присутніми, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова поділилася своїми спогадами про одного із загиблих воїнів-інтернаціоналістів Віталія Сахна, якого знала особисто.
        Хвилиною мовчання вшанували присутні його пам’ять та інших наших земляків Володимира Трохимчука, Василя Зміївського та Павла Шевченка, всіх, хто не повернувся з чужої, нежданої, непотрібної війни, тих, хто помер від ран на рідній землі.
        Для воїнів-інтернаціоналістів прозвучали вірші у виконанні учнів КЗ «Богодухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2», пісенні вітання військового комісара Андрія Завади та керівника вокального гурту «Душа» Оксани Михайлюченко.
        Патріотичною ходою пройшли всі учасники заходу до меморіального комплексу в парку Перемоги, де поклали квіти до підніжжя пам’ятників воїнам-афганцям, матерям загиблих і живих та прикордонникам.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання