Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В апараті ХОДА та РДА буде впроваджено електронний документообіг

    Захід пройшов під головуванням керівника апарату ХОДА Вікторії Белявцевої. Вона підкреслила значущість взаємодії між апаратом ХОДА та районними державними адміністраціями, а також озвучила першочергові завдання.
        Так, керівник апарату ХОДА наголосила на необхідності проведення роботи із запобігання корупції в апаратах РДА та впровадження електронного документообігу.
        «Найближчим часом електронний документообіг буде впроваджено в апараті ХОДА, після чого - в РДА і структурних підрозділах облдержадміністрації. Зазначу, що це відповідальне питання і до його вирішення потрібно готуватися вже зараз», - сказала Вікторія Белявцева.
        Відповідні роз'яснення щодо впровадження електронного документообігу надав начальник відділу інформаційно-комп'ютерного та документального забезпечення апарату ХОДА Артем Ситник.
        Також під час наради обговорили питання застосування законодавства про державну службу в районних державних адміністраціях. Питання виконання Постанови КМУ «Про запобігання та виявлення корупції» висвітлив завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату ХОДА Костянтин Ісаєв. Він звернув увагу присутніх на важливості створення та забезпеченні діяльності відповідних підрозділів.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання