Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Святкування Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Розпочалися урочистості поминальною панахидою за загиблими в роки Другої світової війни біля Братської могили на міському цвинтарі. У скорботі схилили голови перед пам'яттю загиблих голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, Богодухівський міський голова Микола Голуб, ветерани війни, учасники АТО, представники духовенства, трудових колективів, громадськість, учнівська молодь та гості міста.
        Після поминальної панахиди за загиблими в роки Другої світової війни урочисті заходи продовжилися біля Меморіалу Слави, де відбувся траурний мітинг з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.
        З щирими словами вітань та побажаннями миру і добробуту, вдячності за військовий і трудовий подвиг у роки війни та повоєнної відбудови до ветеранів та земляків звернувся голова районної державної адміністрації Володимир Шаров. «Сьогодні ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед тисячами наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшної війни. Вічна слава героям! Слава Україні!», - відзначив Володимир Шаров у своєму виступі.
        Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих у роки Другої світової війни земляків та загиблих у війні на Сході країни.
        В знак глибокої поваги ветерани війни та вдячні нащадки поклали квіти до Меморіалу Слави.
        Після урочистостей ветеранів та всіх охочих запросили скуштували смачної каші від депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та ДП «Гутянське лісове господарство».
        Відзначення величної дати продовжилось на площі Соборності святковим концертом за участі кращих митців району.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання