Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Змагання з більярду на Кубок голови районної державної адміністрації

    24 червня в приміщенні більярдного клубу «Багдад» відбулися змагання на Кубок голови районної державної адміністрації з більярду (вільна піраміда).

    Прийняти участь та поборотися за звання кращого більярдиста району виявили бажання 9 чоловік. Це представники Богодухова – Дмитро Дудка, Руслан Гніденко, Олександр Пшеничко, Олександр Троценко, Дмитро Рубан та Ігор Григоров, Полкової Микитівки – Олександр Лобов та Володимир Колмик, а також представник з Губарівки – Дмитро Скирда.

    Змагання проводилися за змішаною системою в два етапи – відбірковий (груповий) та фінальний етапи. За підсумками групового етапу до вирішальної частини змагань потрапили Ігор Григоров, Олександр Пшеничко та Руслан Гніденко. Після зіграних партій та запеклої, приблизно рівної, боротьби призова трійка розташувалася таким чином: 3 місце – Руслан Гніденко (м. Богодухів), 2 місце – Олександр Пшеничко (м.Богодухів) та 1 місце – Ігор Григоров ( м. Богодухів).

    Змагання тривали протягом восьми годин. Призери були нагороджені символічними кубками, статуетками, медалями та грамотами відповідних ступенів. Приємним сюрпризом стало спонсорське грошове заохочення всіх учасників змагань, а також додаткова грошова відзнака призерів змагань від Сергія Васеніна, який окрім спонсорської допомоги, також надав приміщення та інвентар для проведення даного спортивного свята. Вдячні всім, хто прийняв участь у організації та проведенні даного заходу.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання