Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На вихідних Дні села відзначили чотири населені пункти Богодухівщини

    Напередодні великого православного свята Преображення Господнього (Яблуневий Спас) чотири села Богодухівщини відзначили найулюбленіше свято жителів – День села.
        18 серпня свої Дні народження святкували Куп'єваха, Вінницькі Івани, Степне та Братениця. Підготувалися серйозно, адже такі свята дарують усім хороший настрій, віру в краще майбутнє, надію на благополуччя і стабільність. Святкові дійства традиційно супроводжувалися вітальними словами представників влади, виступами місцевих аматорів та запрошених артистів, веселими іграми, цікавими конкурсами, запальними дискотеками.
        Поздоровити жителів та гостей зі святом до кожного села завітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.
        Керівники району бажали всім жителям міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту і успіхів, а селам ‒ щасливих подій, економічного і соціального розквіту і перспектив.
        Приїхали не з порожніми руками, а як годиться на свято, – з подарунками. Громада Вінницьких Іванів отримала сертифікати на енергозберігаючі вікна та вхідні двері для ФПу і на сценічне освітлення для будинку культури.
        Жителі вулиць Вишнева, Фермерська та Шевченка в Степному незабаром знову безперервно користуватимуться водогоном. На його поточний ремонт виділено 131 тис. грн з районного бюджету.
        Фельдшерський пункт Куп'євахи отримав сертифікат на холодильник для зберігання медикаментів, а КЗ Братеницька ЗОШ І-ІІ ступенів – тенісний стіл.
        Найбільш активні та ініціативні жителі сіл отримали нагороди - Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради.
        Відзначення Дня села – це відмінний привід зустрітися, цікаво і з користю провести час у колі друзів, сусідів, односельців і показати всій громаді, як вони вміють працювати і святкувати. Ця культурна складова життя громад не менш важлива, ніж економічна. Саме завдяки селам і їхнім мешканцям в Україні продовжує лунати українське слово та викохується українська культура.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання