Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з громадою села Кленове

    21 серпня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров спільно з головою районної ради Сергієм Пановим та депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою зустрівся з активом села Кленове. Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз′яснень громадянам щодо порушених ними питань у зустрічі також взяли участь представники структурних підрозділів районної державної адміністрації та організацій.
        Володимир Шаров поінформував жителів про результати діяльності та першочергові завдання в роботі районної державної адміністрації, поспілкувався з присутніми.
        Питання, які хвилювали місцевих мешканців, стосувалися, зокрема, ремонту доріг місцевого значення та водогону, регулярного автобусного сполучення, надання матеріальної допомоги на лікування місцевим мешканцям.
        Звертаючись до громади села, Володимир Шаров наголосив, що його робота полягає в наданні реальної допомоги кожній територіальній громаді. Є дуже багато проблем в кожному населеному пункті, тому важливо спільно знаходити шляхи їх вирішення.
        Присутні на зустрічі мешканці села активно включилися в діалог з владою, висловлювали свої пропозиції та бачення вирішення питань, які турбують громаду.
        Спілкування було результативним. Володимир Шаров надав вичерпні відповіді на всі поставлені питання та звернення та подякував присутнім за участь у зустрічі.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання