Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відсвяткували День народження селищ

    24 серпня гарної літньої днини відсвяткували подвійне свято День незалежності України та День народження двох мальовничих селищ Богодухівщини – Шарівки та Максимівки.
        День селища - важлива і хвилююча подія для кожного жителя, бо це не просто свято, а свідчення єдності та самоорганізованості громади. Святкування почалися з традиційних вітань та побажань. Читали щемливі вірші про Україну, про матір, звучали слова пошани до людської праці, подяка за натруджені руки та бажання зробити своє селище найкращим.
        Згадали теплими словами односельчан: героїв-захисників Другої світової війни, воїнів-афганців, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, воїнів АТО, які є взірцем для наслідування молодому поколінню.
        Вітали подружні пари, які відсвяткували золоте весілля, та срібний ювілей. Не забули поздоровити і тих, хто став на весільний рушник у 2018 році. Також привітали найстарших та наймолодших жителів селищ.
        Зі словами привітань до селищних громад звернулися і голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов. Побажали, щоб у кожній оселі та у кожному серці запанували мир та злагода.
        Керівники району висловили слова глибокої вдячності усім жителям за любов та вірність рідному краю, а найактивнішим членам громад вручили Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради.
        Не обійшлося на святах і без подарунків. Шарівська загальноосвітня школа I-III ступенів отримала від районної влади мультимедійне обладнання, Максимівська бібліотека-філія - ноутбук, а Максимівський будинок культури - екран і проектор.
        Слід відзначити, що організатори свят подбали про прекрасну культурну програму. Зворушливі виступи найкращих творчих колективів громад, атракціони для дітвори, фотогалерея, виставка-презентація робіт місцевого художника, фаєр-шоу – у пам’яті кожного жителя та гостя залишаться приємні спогади про свято.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання