Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вірити в свої мрії і досягати своїх цілей

    Неймовірно зворушливе свято Першого дзвоника сьогодні відбулося у КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2», адже його лейтмотивом заклад обрав повість-феєрію Олександра Гріна «Пурпурові вітрила».
        Привітати хлопчиків та дівчаток, які розпочинають подорож в бурхливому морі по хвилях шкільних років, сьогодні прийшли голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, Богодухівський міський голова Микола Голуб, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, депутат районної ради Олександр Скорик, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко та інші поважні гості.
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров побажав в новому навчальному році учням успішно долати сходинки науки, бути наполегливими у досягненні наміченого, адже мрію не треба чекати – їй потрібно сміливо йти назустріч, а педагогам - старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки у такій нелегкій професії.
        Особливі слова вітань він адресував першокласникам, для яких сьогодні відкриваються двері країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів.
        Також керівники району зазначили, що забезпечення якісної і доступної освіти є пріоритетом державної політики та діяльності районної влади та пообіцяли присутнім на заході подальшу підтримку закладу освіти.
        У свою чергу, учні школи представили гостям невелику концертну програму.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання