Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з населенням Шарівської селищної ради

    04 вересня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров провів зустріч з населенням Шарівської селищної ради за участю голови районної ради Сергія Панова, керівника апарату районної державної адміністрації Ірини Розтягай та керівників окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації з метою реального бачення проблем жителів територіальної громади та надання допомоги в їх вирішенні.
        Розмова відбулася у формі активного діалогу. Всі бажаючі змогли поставити запитання і отримати вичерпні відповіді. Серед основних питань, які потребують вирішення – ремонт автомобільних доріг місцевого значення, водопостачання, земельні питання. Громада висловила невдоволення роботою місцевого кооперативу - лунали пропозиції перейти до КП «Господар». Порушувалися питання встановлення банкомату Приват-банку на території селища. Також жителі селища звернулися з питанням щодо запровадження зупинки автобусного транспорту в межах під’їзних доріг до смт Шарівка.
        У ході розмови Володимир Анатолійович зазначив, що триматиме всі озвучені питання населення на постійному контролі. За окремими зверненнями надані доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та установ для розгляду і виконання.
        Наприкінці зустрічі місцеві жителі подякували очільнику району за постійну увагу та допомогу у вирішенні проблемних питань.
        Цього дня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров побував також в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт Шарівка. Оглянувши заклад, прийнято рішення про проведення ремонту в приміщенні, а саме: ремонту кімнати стаціонару та сходинок ганку.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання