Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Засідання ХХХІІІ сесії районної ради VІІ скликання

    Сьогодні, 05 вересня, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров взяв участь у засіданні ХХХІІІ сесії районної ради VІІ скликання. На сесії були присутні керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, а також представники засобів масової інформації.
        У ході пленарного засідання розглянуто 16 питань, які попередньо опрацьовані на спільних засіданнях постійних депутатських комісій районної ради.
        Депутати схвалили питання про надання дозволу КП «Господар» на передачу в оренду кімнати, що розташована за адресою м. Богодухів, вул. Молодіжна, 7 за конкурсом; про надання дозволу КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня на передачу в оренду частини приміщення складу, що розташоване за адресою м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3-Б Краснокутському міжрайонному управлінню водного господарства; про надання дозволу КЗ Богодухівської районної ради «Районний будинок культури» на передачу в оренду частини зали урочистих подій, що розташована за адресою: м. Богодухів, площа Соборності, 1 Головному територіальному управлінню юстиції у Харківській області; про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2018 рік; про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього (із змінами); питання про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок приватної власності сільськогосподарського призначення сільськогосподарських угідь.
        У ході пленарного засідання виникли додаткові питання щодо припинення діяльності Максимівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради Харківської області шляхом її ліквідації, тому депутати районної ради після обговорення визнали за доцільне продовжити роботу сесії. Дату пленарного засідання оголосять пізніше.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання